Gode råd er d… – nej gratis

money 1235728 1920 739x1024 - Jeg stiller de dumme spørgsmål - for dig!

Det er nemt at bestille en ny hjemmeside. Lige så nemt er det at annoncere hos Google eller Facebook, om du vil. Det er i det hele taget nemt at bruge penge.

Det gør vel heller ikke noget, hvis pris og værdi er i harmoni. Omvendt: Hvis ”guld og grønne skove” falmer omvendt proportionalt med din investering, er det vel slet og ret en dårlig forretning.

Jeg er først og fremmest tekstforfatter og hverken programmør eller grafisk designer. Derfor har jeg ikke brugt meget krudt på denne hjemmeside. Alligevel kan jeg godt hjælpe dig med at vurdere de tilbud, du får fra et webbureau eller en anden leverandør af marketing og kommunikation. Mange kalder sig eksperter – I DET HELE – pas på!

Har du brug for hjælp til at stille alle de “dumme” spørgsmål, skal du ikke holde dig tilbage. De dumme spørgsmål er nemlig aldrig så dumme, når det kommer til stykket. Gode råd er ikke dyre her – de er gratis her.

Måske bliver du så glad for mine råd, at du også gerne vil have hjælp til dine tekster. Hvis ikke, er du stadig velkommen til gratis at få mine råd om det ene og det andet.