Sætter ord på det Du gerne vil sige

Artikler, research, blogs, pressemeddelelser, nyhedsbreve, SEO-hjemmesidetekster, produktbeskrivelser, brugsanvisninger, brochurer, videospeaks, lydfortællinger, taler, Facebook-, Twitter- og LinkedIn opslag, plakater., bidrag til bøger.
Jonny Carstensen

Jonny Carstensen

Tekstforfatter

Hybenvej 2 - 7500 Holstebro - Tlf. 20618605

Journalistik

Journalistik

Don't tell it - show it

En artikel er først rigtig noget værd i det øjeblik, nogen gider læse den. Derfor skal den være vedkommende, troværdig og skrevet, så den fanger læserens interesse. Det er en kabale, der sagtens kan gå op, hvis man vel at mærke kender sin målgruppe.

Kommunikation

Kommunikation

sørg for sammenhæng

Tone of voice lyder lidt smartfyrsagtigt, men det handler om din virksomhedsstemme. Det er vigtigt, at din salgsafdeling ikke kommunikerer i øst, ledelsen i vest og alle de andre lag i organisationen i øvrigt aldrig har hørt om nogen strategi.

Content marketing

Content marketing

forstå dine kunder og deres behov

Selvfølgelig drømmer alle om at ramme bullseye med deres content marketing. Inden du sender pilen afsted, er det en ualmindelig god ide at få styr på, hvem det nu er, der befinder sig i øjet. Hvad drømmer de om? Hvad holder dem vågne om natten? etc.

Det siger kunderne

Det er dejligt, når kunder kan lide en, men det er også dejligt, når jeg kan lide dem.
Direktør Hans Henrik Pedersen

Direktør Hans Henrik Pedersen

Seritronic A/S

"Vi har benyttet Jonny Carstensen næsten siden firmaets start i 2000. Han har givet os synlighed og har vist stor forståelse for vores business. Hans evne til at målrette vores budskaber til kunderne har været eminent."

Direktør Ingeborg Svennevig

Direktør Ingeborg Svennevig

De Kulturhistoriske Museer i Holstebro Kommune

"Jonny Carstensen har løst en række kombinerede research- og formidlingsopgaver for os. Han er både nem at samarbejde med og en skarp analytiker, der brænder for alle vores gode historier."

Fhv direktør Michael Rahbek

Fhv direktør Michael Rahbek

AKON A/S

"Vi har benyttet Jonny Carstensen til mange forskellige kommunikationsopgaver og markedsundersøgelser. Han har ramt plet hver gang og skabt synlighed omkring vores mange forskellige ydelser. Fuld tilfredshed kan jeg roligt sige."